ساعت 24-وزیر خارجه امریکا با حضور در مراسم ازدواج یک عروس و داماد در هتل محل برگزاری مذاکرات از اینکه نشست وزرای خارجه باعث تاخیر و جابجایی مراسم عروسی شده بود از آنها عذرخواهی کرد.
div style="direction: rtl;">وزیر خارجه امریکا با حضور در مراسم ازدواج یک عروس و داماد در هتل محل برگزاری مذاکرات از اینکه نشست وزرای خارجه باعث تاخیر و جابجایی مراسم عروسی شده بود از آنها عذرخواهی کرد.
به گزارش فرادید، جان کری وزیر امورخارجه امریکا که دیروز در جریان نشست 9 کشور برای یافتن راه حلی برای بحران سوریه در هتل "بیو ریوج" لوزان حضور داشت پس از پایان بی نتیجه گفتگوها به مراسم عروسی که در همان محل برگزار می شد رفت. جان کری در این مراسم ضمن تبریک به عروس و داماد از اینکه مذاکرات زمان و محل برگزاری جشن ازدواج آنها را تغییر داده بود از آنها عذرخواهی کرد.
فرادید
نظرات کاربران
نظر شما
ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.