کد خبر 220889
۱۳۹۵/۰۹/۱۷ ۰۹:۲۹

نیم فصل سرنوشت ساز برای حقیقی

ساعت24- دروازه‌بان شماره یک ایران در جام جهانی 2014 مدتی است جایگاه اصلی خود را در ترکیب تیم ملی از دست داده و اتفاق بدتر برای او جا ماندن از لیست کی‌روش در دیدار برابر سوریه بود.
علیرضا حقیقی اکنون وضعیت نامشخصی دارد و بعد از کنار رفتن از تیم ماریتیمو، نیم فصل اول فوتبال اروپا را بدون تیم و با تمرینات اختصاصی پشت سر گذاشت.
او که علیرغم داشتن پیشنهادهایی از فوتبال ایران ترجیح داد نیم فصل را دور از فوتبال بماند و در انتظار تعطیلات ژانویه برای انتخاب جدید خود باشد، اکنون باید دید چه تیمی را خواهان خود می‌بیند.
آخرین اخبار حاکی از پیشنهادهایی از لیگ اسپانیا، پرتغال و هلند برای این دروازه‌بان است و او در تعطیلات نیم فصل باید شرایط جدید برای حضور ثابت در ترکیب تیم خواهانش را بسنجد تا بتواند در روسیه نیز شماره یک را از آن خود کند و دومین حضورش در جام جهانی را تجربه کند.
حقیقی که پیش از فصل جدید اروپا در آستانه جدایی از ماریتیمو بود با توجه به درخواست باشگاه به همکاری اش با این تیم ادامه داد اما بعد از اولین نیمکت نشینی و اعتماد سرمربی به دروازه‌بان هموطنش ترجیح داد قراردادش را فسخ کند و در انتظار پیشنهاد جدید بماند.

ایران ورزشی

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک