کد خبر 267898
۱۳۹۶/۰۳/۱۶ ۲۲:۳۲

تعداد بیماران مشکوک به تب کنگو در فارس

ساعت 24- محمدهادی ایمانیه اظهار داشت: در مجموع هفت بیمار در استان فارس مشکوک به تب کنگو بودند که دو نفر آن فوت کرده و آزمایش یکی نیز به طور قطعی منفی اعلام شد.
تعداد بیماران مشکوک به تب کنگو در فارس
style="text-align:justify"> قائم مقام وزیربهداشت در استان فارس و رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با بیان اینکه آزمایش‌ها برای یکی از بیماران مبتلا به تب کنگو منفی اعلام شد گفت: در حال حاضر تعداد افراد مشکوک به این بیماری در استان فارس چهار نفر هستند.


محمدهادی ایمانیه اظهار داشت: در مجموع هفت بیمار در استان فارس مشکوک به تب کنگو بودند که دو نفر آن فوت کرده و آزمایش یکی نیز به طور قطعی منفی اعلام شد.

ایمانیه تصریح کرد: این چهار بیمار نیز در شیراز و در اتاق‌های مخصوص ایزوله تحت نظارت پزشکان بوده و مراحل درمان و آزمایش آنان در حال انجام است.

وی بیان کرد: جای هیچ گونه نگرانی در مورد شیوع این بیماری در استان فارس و به ویژه شهر شیراز نیست و مردم باید نکات بهداشتی را بیشتر رعایت کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز تصریح کرد: مردم از خرید گوشت‌های غیربهداشتی کنار جاده و خیابان که مورد تایید بهداشت نیست خودداری کنند.
تسنیم

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک