کد خبر 306151
۱۳۹۶/۰۸/۱۴ ۱۱:۲۵

دلخوری همسر پورحیدری؛ این چه تندیسی بود؟

ساعت24- روز گذشته مراسم بزرگداشت مرحوم منصور پورحیدری برگزار شد که خیلی از اهالی فوتبال در آن حضور داشتند. یکی از اتفاقات این مراسم که حاشیه‌های زیادی داشت رونمایی از تندیس مرحوم پورحیدری بود. تندیسی که شباهت چندانی به آن مرحوم نداشت و در فضای مجازی این تندیس را دستکم به 5 شخصیت دیگر شبیه دانسته بودند که البته غلط هم به نظر نمی‌رسید! فریده شجاعی همسر مرحوم پورحیدری از این اتفاق بسیار دلخور شده است. حرف‌های او را بخوانید:
در مورد این تندیس صحبت نکنید که خیلی دلخورم. از مدت‌ها قبل و زمانی که خودش زنده بود، قرار شد که تندیس پورحیدری ساخته شود. یک سال روی این تندیس کار شده بود و تصور می‌کردیم چیز خوبی شود. اجازه ندادند در این یک سال تندیس را ببینیم و مدام گفتند در مراسم رونمایی آن را می‌بینید. آنقدر ساخت تندیس‌ به صورت کامپیوتری پیشرفت کرده که راحت می‌توانند شکل خود شخصیت درست کنند. نمی‌دانم چطور تندیس را ساخته بودند که شکل منصور نبود. متأسفم که تندیس پورحیدری پس از یک سال و نیم کار شبیه او نشده بود. اگر هم فرض کنیم، شبیه پورحیدری باشد، بیشتر برای دوران بیماری اوست، در صورتی که تندیس را برای روزهای شادابی او می‌سازند.

-ساخت این تندیس به درخواست ما نبود و مدیران سابق استقلال از جمله کاظم اولیایی پیشنهاد آن را داده بودند. اولیایی هم تندیس را ندیده بود و شب گذشته از آن رونمایی شد. اجازه نمی‌دهم از تندیسی که شبیه پورحیدری نیست، استفاده شود. مسئولان صدا و سیما به من گفتند که با این تندیس چه کار کنیم که پاسخ دادم، آن را برگردانید. ظاهرا قرار بود این تندیس به کمیته ملی المپیک داده شود، اما صراحتا بگویم شبیه پورحیدری نیست که بخواهند به عنوان تندیس استفاده کنند.

آی اسپورت

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک