قرار بازداشت یک وکیل دادگستری تمدید شد/ جرم او چیست؟
وی افزود: نهایتا این دو پرونده در هم ادغام شدند و موکلم از سال گذشته تا هنگام بازداشت (نهم آذر)، در ارتباط با پرونده تشکیل شده در رفت و آمد به دادسرای امنیت بود. وضعیت به همین منوال ادامه داشت تا اینکه موکلم در دفتر کارش با حکم جلب بازداشت شد و تا الان هم در بازداشت به سر میبرد.
مشگانی فراهانی اضافه کرد: همسر موکلم هم که دفعه قبل احضار و توسط ضابطان بازجویی شده بود، مجدداً به دادسرا احضار شده که روز گذشته (دوشنبه) در شعبه بازپرسی حضور یافتیم اما بازپرس حضور نداشت و قرار است امروز دوباره به دادسرا مراجعه کنیم.
این وکیل دادگستری گفت: آن طور که از قرائن و شواهد معلوم است، این بار خود بازپرس شعبه دوم دادسرای امنیت می خواهد با همسر موکلم صحبت کند.
وی ادامه داد: 25 روز است که موکلم تماسی از زندان نگرفته و آخرین مرتبه هم که خانواده او برای ملاقات مراجعه کردند، اعلام شد امیرسالار نمی خواهد با خانواده خود ملاقات کند.
به گفته وکیل مدافع امیرسالار داودی، اتهامات موکلش اجتماع و تبانی جهت ارتکاب جرم علیه امنیت ملی، تبلیغ علیه نظام و توهین به رهبری است.