کد خبر 43370
۱۳۹۳/۱۰/۲۹ ۱۱:۳۷

خبر خوش درباره دریاچه ارومیه

ساعت24- مدیر مطالعات پایه منابع آبی شرکت آب منطقه ای آذربایجان غربی گفت: تراز دریاچه ارومیه تا پایان روز گذشته (یکشنبه) 47 سانتیمتر نسبت به ابتدای سال آبی جاری افزایش یافته است.
مدیر مطالعات پایه منابع آبی شرکت آب منطقه ای آذربایجان غربی گفت: تراز دریاچه ارومیه تا پایان روز گذشته (یکشنبه) ۴۷ سانتیمتر نسبت به ابتدای سال آبی جاری افزایش یافته است.

مهرنگ دوستی رضایی گفت: تا پایان روز گذشته، تراز آبی دریاچه ارومیه به ۱۲۷۰.۶۲ متر رسیده است و این در حالی است که این رقم در ابتدای سال آبی جاری، ۱۲۷۰.۱۵ متر بود.

او گفت: تراز آبی دریاچه ارومیه در زمان مشابه سال گذشته نیز ۱۲۷۰.۵۵ متر بود و امسال نسبت به زمان مشابه سال گذشته با افزایش هفت سانتیمتری تراز مواجه هستیم.

او گفت: امیدواریم با ادامه روند کنونی شاهد افزایش سطح تراز دریاچه ارومیه در سال آبی جاری باشیم.

مدیر مطالعات پایه منابع آبی شرکت آب منطقه ای آذربایجان غربی در خصوص میزان بارندگی های استان نیز گفت: در سال آبی جاری، ۲۰۸ میلیمتر بارش در استان داشته ایم که این رقم ۸۸ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته و ۶۱ درصد نسبت به میانگین درازمدت بیشتر است.

دوستی رضایی گفت: در مدت مشابه سال آبی گذشته ۱۱۱ میلیمتر و در میانگین دراز مدت ۱۲۹ میلیمتر بارش در آذربایجان غربی به ثبت رسیده بود.

سال آبی از ابتدای مهرماه هر سال آغاز می شود و تا پایان شهریور ماه سال آینده ادامه می یابد.

روند خشک شدن دریاچه ارومیه از ۱۸ سال گذشته آغاز شده و امسال از معدود سالهایی در این مدت است که تراز آب نسبت به سال پیش از آن با افزایش مواجه است.

در حال حاضر حجم آب دریاچه ارومیه به حدود دو میلیارد متر مکعب رسیده و این در حالی است که در تراز اکولوژیک، حجم آب این دریاچه باید به حدود ۱۴ میلیارد مترمکعب برسد.

تراز اکولوژیک دریاچه ارومیه نیز حدود ۱۲۷۴.۱ متر است که در حال حاضر، کسری حدود سه و نیم متری نسبت به این تراز در دریاچه وجود دارد.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک