کد خبر 458783
۱۳۹۸/۰۶/۰۷ ۱۸:۰۸

خبر تصادف و درگذشت امید علیمردانی تکذیب شد

ساعت 24- امید علیمردانی، بازیگر سینما و تلویزیون، در یک پیام ویدئویی، خبر منتشر شده در رسانه‌ها و فضای مجازی، مبنی بر درگذشت خود را تکذیب کرد.
امید علیمردانی، بازیگر سریال «ستایش» با انتشار یک ویدئو در شبکه‌های اجتماعی، خبر داد در سفر به کربلای معلی است و هیچ حادثه‌ و تصادفی برایش رخ نداده است.

ظهر امروز، خبری مبنی بر درگذشت این هنرمند سینما و تلویزیون در بیشتر رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی منتشر شده بود. علیمردانی، متولد ۲ مرداد ۱۳۶۴ تهران، بازیگر و نویسنده و کارگردان سینما و تلویزیون و دانش‌آموخته رشته فیلم‌سازی و کارگردانی در مقطع کارشناسی از دانشگاه هنر است. او در آثاری همچون «قصه پریا»، «نارنجی پوش»، «ازدواج در وقت اضافه»، «خفه‌گی»، «ستایش ۲»، «چارچنگولی» و «ستایش ۳» به عنوان بازیگر حضور داشته است.

خبرآنلاین

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک