کد خبر 487774
۱۳۹۸/۱۲/۲۹ ۱۳:۳۲

زالی: نیاز به اجرای قرنطینه معکوس داریم

ساعت 24-رئیس ستاد مقابله با ویروس کرونا در استان تهران گفت: در شرایط کنونی نیاز به قرنطینه سازی معکوس و جلوگیری از سفر افراد آلوده داریم و دولت باید در این راستا اقدام کند.
style="text-align:justify"> علیرضا زالی پیش از ظهر پنج شنبه در ستاد پیشگیری و مبارزه با بیماری کرونا استان تهران که با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور، انوشیروان محسنی بندپی، استاندار تهران و جمعی از مسئولان استانی برگزار شد، با اشاره به ویژگی‌های متفاوت تهران در کنترل ویروس کرونا اظهار داشت: تهران بالاترین جمعیت کشور و بیشترین تراکم و بیشترین میزان خدمات درمانی را در اختیار دارد.

وی همچنین ادامه داد: شهرهای اطراف تهران از زیرساخت‌های کمی برخوردار هستند که این موضوع در کنار وجود اتباع بیگانه و بیش از یک میلیون جمعیت شناور شرایط را بسیار متفاوت از سایر استان‌ها می‌کند.

کاهش مراجعات کرونایی به مراکز درمانی استان تهران

رئیس ستاد مقابله با ویروس کرونا در استان تهران با اشاره به ظرفیت‌های استانی در مقابله با این بیماری افزود: طبق آمارهای اعلام شده تعداد تخت‌ها در دستگاه‌های مختلف در استان تهران ۲۹ هزار و ۷۰۰ تخت است که از این تعداد ۱۱ هزار و ۹۰۰ هزار تخت سهم دانشگاه علوم پزشکی، ۱۱۰۰ تخت سهم نیروهای مسلح و ۲ هزار و ۶۰۰ تخت سهم تأمین اجتماعی است.

زالی سپس با اشاره به الگوی متفاوت استان تهران تصریح کرد: در طول هفته گذشته به یک الگوی متفاوت در استان رسیدیم که تعداد مراجعات در حال کاهش است که این امر ناشی از فرا رسیدن تعطیلات و خروج طیف وسیعی از جمعیت از تهران است و از سوی دیگر طبق رصد شاخص رشد اشغال تخت‌های بیمارستانی را نشان می‌دهد که اکنون بخش بیشتری از شهروندان تهرانی در حال بستری هستند و با توجه به این ارزیابی‌ها ۴ هزار و ۹۰۰ تخت ویژه در استان پیش بینی شده است.

دولت تجربه موفق کشورهای دیگر را احصا کند

وی با تاکید بر اتخاذ یک راهبرد تمام عیار و همه جانبه گفت: به دلیل اپیدمی و فراز و نشیب‌های این بیماری در ماه‌های آینده ما به یک برنامه همه جانبه با مختصات استانی نیازمندیم که در آن کاریزمای استانی ارتقا پیدا کند تا با افزایش ظرفیت استانی بتوان قدرت کنترل این بیماری را بیشتر کرد.

رئیس ستاد مقابله با ویروس کرونا در استان تهران ادامه داد: علاوه بر این مرکز تحقیقات استراتژیک ریاست جمهوری به سرعت رئوس تجربه موفق کشورهای دیگر را احصا کند.

زالی با تاکید بر قرنطینه سازی معکوس خاطرنشان کرد: قرنطینه در سطح جهانی دارای ۴ سطح است و هرچند شاید امکان قرنطینه طولانی به دلیل نیازمندی‌های ویژه آن وجود نداشته باشد، اما در شرایط کنونی می‌توان از قرنطینه سازی معکوس استفاده کرد به این صورت که افراد آلوده وارد این سفرها نشوند و دولت باید در این راستا اقدام کند.

اصحاب رسانه از طلایه‌داران مقابله با کرونا هستند

فرمانده عملیات مدیریت کرونا در کلانشهر تهران گفت: مردم باید بدانند در این روزهای سخت اصحاب رسانه به رغم خستگی‌های مستمر از طلایه داران مقابله با کرونا هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا زالی با تاکید بر نقش خبرنگاران و اصحاب رسانه در زمینه اطلاع رسانی به مردم در مورد کرونا، اظهار کرد: از خبرنگاران برای فعالیت فشرده در هفته‌های اخیر برای پوشش اخبار ستاد مقابلع با کرونا کمال قدردانی را دارم.

وی افزود: یکی از گروه‌هایی که‌ای روزها کمتر از آنان نام برده شد و مظلومانه و با مروت در ثبت و ضبط و مستند سازی و تنویر افکار عمومی تلاش کردند، اصحاب رسانه اند.

فرمانده عملیات مدیریت کرونا در کلان شهر تهران با اشاره به تلاش تمامی رسانه‌ها اعم از صدا و سیما، فضای مجازی و تمامی رسانه‌های جمعی، گفت: باید در واپسین ساعات سال قدرشناس زحمات این عزیزان باشیم، زیرا کمک شایان توجهی کردند و تلاش‌های بسیار ارزنده‌ای داشتند.

زالی ادامه داد: طبق نظر سنجی که در تهران انجام شد، ۸۰ درصد مردم اطلاعات خود را درباره ویروس کرونا از رسانه‌های رسمی به ویژه صدا و سیما دریافت کرده اند.

وی افزود: عزیزان ما در رسانه‌ها شب و روز نمی‌شناسند و آثار خستگی بر سیمای آنان نیز متظاهر است و این تلاش آنان بسیار قابل تقدیر است.

مهر

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک