کد خبر 56699
۱۳۹۴/۰۱/۰۹ ۱۵:۴۹
خبرگزاری فرانسه به نقل از یک منبع نزدیک به تیم مذاکره ایران

میتوانیم نگارش متن توافق را شروع کنیم

ساعت 24- خبرگزاری فرانسه به نقل از یک منبع نزدیک به هیات مذاکره ایران گزارش داد که «اگر ما تا سه روز آینده همه موضوعات را حل کنیم، می‌توانیم شروع به نگارش متن(توافق) بکنیم».
خبرگزاری فرانسه به نقل از یک منبع نزدیک به هیات مذاکره ایران در گفت‌وگوهای هسته‌ای گزارش داد که «اگر ما تا سه روز آینده همه موضوعات را حل کنیم، می‌توانیم شروع به نگارش متن(توافق) بکنیم».

به گزارش این خبرگزاری غربی این منبع نزدیک به تیم ایرانی در ادامه افزود: «اما در حال حاضر ما همچنان در حال مذاکره و گفت‌‌وگو هستیم».

این خبر در حالی منتشر شده که مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه ۱+۵ در لوزان با حضور وزرای خارجه غربی و چینی به همراه فدریکا موگرینی همچنان در حال پیگیری است و قرار است سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه هم خود را به سوئیس برساند.

منبع: فارس

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک