کد خبر 64744
۱۳۹۴/۰۲/۱۴ ۰۹:۳۵

دوربین‌ها در جاده چالوس فعال شدند

ساعت24- رئیس پلیس راه راهور ناجا با حضور در پاسگاه پلیس راه کرج – چالوس سامانه ثبت تخلفات حادثه ساز را افتتاح نمود.
رئیس پلیس راه راهور ناجا با حضور در پاسگاه پلیس راه کرج – چالوس سامانه ثبت تخلفات حادثه ساز را افتتاح کرد.

سرهنگ محمدحسین حمیدی، رئیس پلیس راه راهور ناجا با اشاره به اینکه تخلفات سرعت غیر مجاز، تجاوز به چپ و سبقت غیرمجاز از جمله تخلفات شایع در سطح محورهای کوهستانی و مخصوصاً جاده چالوس بوده و منجر به تصادفات رخ به رخ و مسدود شدن موقت یا طولانی مدت جاده ها می‌شود تصریح کرد: سامانه ای طراحی شده که از این به بعد تخلفات حادثه ساز مخصوصا سرعت و سبقت غیر مجاز و تجاوز به چپ از طریق این سامانه کنترل شده و نسبت به اعمال نمره منفی، توقیف خودرو ، اعمال قانون و ارسال برگه تخلف به آدرس مالکان اقدام می کند.

سرهنگ حمیدی افزود: جریمه تخلف سرعت و سبقت غیر مجاز در جاده های دوطرفه یکصد هزار تومان و تجاوز به چپ پنجاه هزار تومان است؛ ولی مهم آن است که با کاهش این تخلفات حادثه ساز، ایمنی و انضباط ترافیکی ارتقاء یابد و به تناسب کاهش این تخلفات، افزایش روانی ترافیک و کاهش انسدادها را شاهد باشیم.

رئیس پلیس راه راهور ناجا خاطرنشان کرد: این سامانه به تدریج در سایر محورهای مواصلاتی نیز اجرایی خواهد شد تا از بروز تخلفات حادثه ساز جلوگیری شود.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک