پس از ترور هنیه باید یقه امنیتیها را می گرفتیم
ساعت 24 - علی عبدالعلی زاده فعال سیاسی میانهرو با یادآوری ترور اسماعیل هنیه در روز آغاز به کار رئیسجمهور پزشکیان گفت: پس از ترور شهید هنیه باید یقهی امنیتیهای خودمان را میگرفتیم. باید نقاط ضعف امنیتی خودمان را کشف و اصلاح کنیم و پیش برویم.
او دربارهی چگونگی حفظ وحدت هفتههای اخیر پیشنهاد پایان دادن به حبس و حصر و تغییر رویکرد صداوسیما را مطرح کرد و گفت: حاکمیت در برابر مردم تعظیم کند و به این شعور ملی احترام بگذارد.
عبدالعلیزاده در گفتوگویی تفصیلی با انصافنیوز در سالگرد انتخابات ۱۴۰۳ گفت: انتخابات سال گذشته همچون شمعی بود که با روشن شدن آن بخشی از جامعهی قهرکردهی ایران جذب شد. در انتخابات ریاستجمهوری سال ۱۴۰۰ و انتخابات مجلس در سال ۱۴۰۲ اکثریت مردم شرکت نکردند و رئیسجمهور و نمایندگان مجلس با آرای حداقلی انتخاب شدند. این در حالی بود که نظام در دورههای گذشته مشارکتی بیش از هفتاد درصد را تجربه کرده بود. اگر امید ایجاد شود مشارکت بیشتر میشود علی عبدالعلیزاده: پزشکیان مرد روزهای سخت است | پس از ترور هنیه باید یقهی امنیتیهای خودمان را میگرفتیم
این فعال سیاسی میانهرو گفت: دکتر پزشکیان در شرایطی در انتخابات شرکت کرد که جبههی اصلاحات ایران، که جمعیت قابل توجهی از مردم بهویژه جوانان را نمایندگی میکند، شرط کرده بود که اگر حداقل یک یا دو نامزد اصلاحطلب تایید صلاحیت نشوند، در انتخابات شرکت نخواهد کرد. در نهایت، همینطور هم شد و پزشکیان که گرایش اصلاحطلبی داشت و مورد حمایت جبههی اصلاحات بود، بهعنوان یکی از شش کاندیدای تایید صلاحیتشده وارد رقابت شد.
او ادامه داد: به باور من، این «شمع» به اجبار روشن شد تا بخشی از تاریکی و سکوت دو انتخابات پیشین کاهش یابد. در انتخابات ۱۴۰۳ این اتفاق تا حدودی رخ داد. مشارکت ۴۲ درصدی در دور اول بهمراتب بهتر از مشارکت ۲۰ درصدی بود. در دور دوم نیز وقتی مردم دیدند که پزشکیان رای نخست را کسب کرده، با امید بیشتری پای صندوق رای آمدند و مشارکت به بیش از ۴۹ درصد رسید. این نشان میدهد اگر امید ایجاد شود، مشارکت نیز بیشتر میشود.
عبدالعلیزاده با یادآوری شعارهای انتخاباتی گفت: در تبلیغات انتخاباتی سعی کردیم بخشی از سخنانی را مطرح کنیم که بتواند انگیزهبخش باشد و افق فکری تیم انتخاباتی پزشکیان را بازتاب دهد. از جمله اینکه برای اجرای هر برنامهی مهمی باید از مردم نظر خواست. اگر ذینفعان برنامهها درست شناسایی و توجیه شوند، یکی از اصول حکمرانی خوب تحقق پیدا میکند؛ حکمرانیای که همه در آن احساس «برنده بودن» دارند.
ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.