اینترنت طبقاتی از جنس سیاست
ساعت 24 - کارشناسان در باره این حرف فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت که به ایلنا گفته است " در مواقع لزوم و شرایط امنیتی اگر اینترنت با محدودیتی مواجه شد، افرادی که مشاغل مهم و حساس دارند حتما دارای دسترسی اینترنت آزاد باشند ولی در افکار عمومی اینگونه برداشت شد که دولت به دنبال طبقاتی کردن اینترنت است،

آیا دولت قصد دارد اینترنت را طبقاتی کند، گفت : من بارها عرض کردهام و مکرر تاکید میکنم که رویکرد دولت اینترنت آزاد و دسترسی برای عموم مردم است. رئیسجمهور هم بر این نکته تاکید کردند. " چیست ؟ پرسشهای قابل اعتنایی وجود دارد . به طورمثال بگویید دراین باره چه پرسشهایی مطرح است ؟
پرسش نخست این است که از این سخنگو پرسیده شود اصلا دولت با همه کلیت خودش چه میزان سهم ونقش در سیاستگذاری و حکمرانی اینترنت در جمهوری اسلامی دارد؟ خب؛ چقدر دارد؟
کارشناسان باوردارند اگر دولت در حکمرانی اینتر نت کارهای بود باید حرف رییس جمهور مبنی بر اینکه آزادی همه شبکههای اجتماعی باید آزاد آزاد شوند اجرا می شد که نشده است. پرسش دوم این است که خانم سخنگو بگوید چه شخصی و کدام نهاد تعیین میکند که کدام شخص و کدام گروه کارش نسبت به بقیه ویژه تر و حساس تر است؟ آیا این طبقاتی کردن سیاسی اینترنت نیست؟ همین دوپرسش در این باره وجود دارد؟ نه. میتوان به پرسشهای بعدی نیز توجه کرد. مثلا خانم سخنگو چگونه میتواند بگوید که اینترنت طبقاتی نداریم وقتی همه شهروندان به چشم میبینند که برخی افراد و شهروندان به راحتی به این کالای مهم دسترسی دارند؟
اگر نبود که مردم بدانند اینترنت نیز برای گروههای خاص ازاد است چرا این همه اصراراست که چنین چیزی نیست. اگر نیست که نیست اما وقتی این همه اصرارهست که هست معلوم میشود که هست. بگویید ما زورمان نمی رسد و خودنان را راحت کنید.
ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.