کد خبر 70984
۱۳۹۴/۰۳/۱۰ ۱۲:۰۱

کره شمالی در آستانه خشکسالی و قحطی

ساعت24- خشکسالی شدید در کره شمالی موجب کمبود شدید مواد غذایی شده و می تواند قحطی جدیدی را در این کشور رقم بزند. "غلام اسحق زی" نماینده ارشد سازمان ملل در کره شمالی به خبرگزاری رویترز گفت که این کشور در سال 2014 کمترین میزان بارش در سی سال اخیر را داشته است.
به گفته وی وضعیت سال جاری می تواند زندگی دشوارتری را برای مردم کره شمالی در سال ۲۰۱۶ رقم بزند:" شکاف عمیقی میان آنچه که باید انجام شود و آنچه که امروز در اختیار ما است وجود دارد". به گفته آقای اسحق زی با وجود انزوای رژیم کره شمالی باید به کمک مردم این کشور شتافت:" نباید اجازه بدهیم که این کمک ها جنبه های سیاسی به خود بگیرد".

به گزارش سازمان ملل، اگرچه که سازمان ملل متحد با ارسال مواد غذایی مکمل برای مدارس و بیمارستان های کره شمالی به آنان کمک رسانی می کند اما با توجه به خشکسالی های اخیر و کمبود شدید برنج و غلات، امکانی برای تامین برنج برای جمعیت ۲۵ میلیونی کره شمالی وجود ندارد. بر اساس آمارها ۷۰ درصد از مردم این کشور از کمبود مواد غذایی رنج می برند.

به گفته آقای اسحق زی مقامات کره شمالی این مساله را تایید کرده اند که با توجه به خشک شدن اغلب رودخانه های این کشور، نیروگاه های برق تنها با پنجاه درصد از ظرفیت خود کار و برق تولید می کنند.

بر اثر قحطی وحشتناکی که در سال ۱۹۹۰ گریبانگیر این کشور کمونیستی شد بیش از یک میلیون نفر از مردم کره شمالی جان خود را از دست دادند. البته آقای اسحق زی تاکید دارد که حتی در صورت بروز دوباره قحطی ، فاجعه سال ۱۹۹۰ تکرار نخواهد شد.

منبع: رویترز

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک