کد خبر 86966
۱۳۹۴/۰۵/۱۷ ۱۰:۲۱

بازگشت یک سریال پرطرفدار به تلویزیون

ساعت24- فرار از زندان» حداقل با 10 قسمت جدید به تلویزیون باز‌می‌گردد.
فرار از زندان» حداقل با ۱۰ قسمت جدید به تلویزیون باز‌می‌گردد.

تلویزیون فاکس که پخش سریال «فرار از زندان» را در آمریکا برعهده داشت، اعلام کرد که دنباله این سریال ساخته خواهد شد. این سریال که در چهار فصل بین سال‌های ۲۰۰۵ تا ۲۰۰۹ ساخته شده بود، به تازگی به یکی از پربیننده‌ترین مجموعه‌های عرضه شده توسط نت‌فلیکس تبدیل شده است.

شبکه فاکس هنوز اعلام نکرده که کار ساخت این سریال چه زمانی شروع خواهد شد و چه زمانی برای پخش آن از تلویزیون در نظر گرفته شده است.

تعدادی از شخصیت‌های قبلی این سریال از جمله برادران زندانی در کنار تعدادی از دیگر شخصیت‌های برجسته این اثر موفق، در دنباله این سریال حضور خواهند داشت. دانا والدن رئیس فاکس درباره این که دنباله سریال از کجا آغاز خواهد شد، گفت : «دنباله کار از جایی که اسکافیلد‌ها را در فصل پایانی رها کردیم، آغاز خواهد شد.»

اکنون برخی از طرفداران درباره این که چه اتفاقی برای مایکل اسکافیلد با بازی ونتورت میلر افتاده است، ابهام دارند. در «فرار از زندان» به نظر می‌رسد که مایکل مرده است.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک