کد خبر 89877
۱۳۹۴/۰۵/۲۹ ۱۶:۴۰

سقوط تیم ایتالیایی به دسته سه به جرم تبانی

ساعت 24- مسئولان فدارسیون فوتبال ایتالیا، باشگاه کاتانیا را به جرم دست داشتن در فساد تبانی برای تعیین برخی از نتایج بازی‌های این تیم نقره‌داغ کردند.
به گزاش نشریه کوریره دلواسپورت، دادگاه فدرال ایتالیا، باشگاه کاتانیا را به جرم تبانی با ۱۲ امتیاز منفی به «لگا پرو»، دسته سوم فوتبال باشگاه این کشور فرستاد.

حکم در نظر گرفته شده برای تیم دسته دومی کاتانیا پس از اعتراف اخیر رئیس این باشگاه، آنتونیو پولویرنتی در خصوص دریافت مبلغ ۱۰۰ هزار یورو جهت تبانی برای تعیین نتایج برخی از بازی‌های تیمش اعلام شده است.

از زمان اعتراف پولویرنتی، او و پابلو کاسنتینو، مدیر اجرایی پیشین کاتانیا از حضور در استادیوم‌ها و تمام رویدادهای مرتبط با فوتبال محروم شده‌اند.

مسئولان باشگاه کاتانیا اعلام کرده‌اند که جهت لغو حکم درنظر گرفته شده برای این باشگاه اعتراض خواهند کرد.

به گزارش کوریره دلواسپورت، علاوه بر کاتانیا، تیم‌های دسته سومی ترامو و ساونا که اولی قرار بود از فصل آینده در سری B بازی کند، نیز به دلیل دست داشتن در این تبانی به سری D، دسته چهارم فوتبال ایتالیا فرستاده شده‌اند، ضمن اینکه از آنها امتیاز کسر خواهد شد.

جرم این دو باشگاه تبانی برای تعیین نتیجه آخرین بازی فصل گذشته لیگ دسته سوم فوتبال ایتالیا که در آن ترامو، ساوونا را شکست داد و جواز صعود در سری B را به دست آورد، بوده است.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک