کد خبر 91953
۱۳۹۴/۰۶/۰۹ ۰۹:۳۱

آغاز بکار کلینیک های مثلثی در زندان های کشور

ساعت24-مدیر کل بهداشت و درمان سازمان زندان ها از آغاز بکار کلینیک های مثلثی به شکل جدید در زندان های ۱۴ استان کشور پس از اجرای موفقیت آن در مجتمع ندامتگاه تهران بزرگ، خبر داد.
دکتر تشکریان اعلام کرد: با اجرای موفق طرح جدید کلينيک هاي مثلثي که از یک سال پیش به صورت پایلوت و با هدف آموزش و کاهش آسيب رفتارهاي پرخطر در مجتمع ندامتگاه تهران بزرگ در حال اجرا است، این طرح امسال در سطح زندان های ۱۴ استان کشور اجرا می شود.

وی گفت: کلينيک هاي مثلثي با هدف ارايه مشاوره و آموزش در راستاي برنامه کاهش آسيب رفتارهاي پرخطر به زندانيان تشکيل شده و زندانیان در بدو ورود مورد معاینه منظم و دوره‌اي قرار گرفته و براي آنان پرونده تشکيل مي‌شود که با توجه به نتایج و ارزیابی های انجام گرفته در طول اجرای آزمایشی یک ساله، شاهد اجرای موفق این طرح در زمینه بیمار یابی، آموزش، مشاوره، پیشگیری و درمان در در مجتمع ندامتگاه بزرگ تهران بودیم.

مدیر کل بهداشت و درمان سازمان زندان ها در ادامه با اشاره به پتانسیل و ظرفیت های ایجاد شده در مجتمع بزرگ ندامتگاه تهران گفت: اقدامات کنترلی در کلینیک های مثلثی باعث می شود که وزارت بهداشت بار کمتری را به دوش بکشد چون زندان گلوگاه مهمی در تشخیص و بیماریابی است که این کار در اجتماع به سختی و با انجام هزینه های زیادی انجام می گیرد.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک