کد خبر 134648
۱۳۹۴/۱۱/۲۳ ۱۷:۳۰

استخدام ۳۴هزار نفر در دستگاه های دولتی

ساعت 24- معاون رییس جمهور از برنامه دولت برای استخدام بیش از ۳۴ هزار نفر در دستگاه های دولتی در سال آینده خبر داد.
استخدام ۳۴هزار نفر در دستگاه های دولتی
محمد باقر نوبخت در گفتگو با خبرگزاری صدا و سیما در شیراز گفت: براساس قانون مدیریت خدمات کشوری، دستگاه های دولتی مجازند به ازای هر سه نفر از کارکنان خود که بازنشسته می شوند و یا به دلایلی از سیستم اداری خارج می شوند یک نفر را استخدام کنند که جذب نیروی جدید نیز بر همین مبنا صورت می گیرد.

رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور، وزارتخانه های آموزش و پرورش، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دادگستری را در صدر دستگاه هایی اعلام کرد که بیشترین جذب نیرو را در سال آینده خواهند داشت.

وی افزود: سال آینده در آموزش و پرورش ۱۲ هزار نیروی جدید و در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ۱۷ هزار نیروی جدید جذب خواهند شد.

نوبخت با بیان اینکه دستگاه های اجرایی می توانند نیروهای مورد نیاز خود را در قالب های شرکتی، قرارداد کار معین، پیمانی و استخدام قطعی جذب کنند گفت: نیروهای شرکتی با توجه به سوابقی که در دستگاه مربوط دارند در اولویت استخدام هستند.

واحد مرکزی خبر

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک