کد خبر 144898
۱۳۹۵/۰۱/۱۶ ۰۶:۳۵

کلاهبرداری زوج شیاد با وسوسه ویزای اروپایی

ساعت24- زوج شیاد که با وعده ویزای کشورهای اروپایی به شکار طعمه‌هایشان دست می‌زدند روانه زندان شدند.
این زن و شوهر تبهکار که از شیراز گریخته بودند در ساری ردیابی شدند و با دستور بازپرس شعبه 16 دادسرای شیراز به خاطر جعل اسناد و مدارک هویتی، استفاده از سند مجعول و کلاهبرداری از سوی مأموران پلیس آگاهی استان مازندران تحت تعقیب قرار گرفتند.
کارآگاهان با انجام اقدام‌های اطلاعاتی و تحقیقاتی پس از شناسایی مخفیگاه این زوج در عملیاتی ضربتی مرد جوان به نام احسان و همسرش را دستگیر کردند.
زوج شیاد در بازجویی‌ها گفتند از طریق اینترنت، متقاضیان ویزا برای سفر به کشورهای اروپایی را شناسایی می‌کردند و پس از چندین مرحله مذاکره و گفت‌وگوی تلفنی یا ارتباط در فضای مجازی و جلب اعتماد آنان با ارسال برگه‌های قراردادنامه و تنظیم قرارداد با وعده‌های میلیونی واهی مبنی بر اینکه ویزای مربوطه دو ماهه آماده خواهد شد، بابت هر ویزا 400 میلیون ریال دریافت کرده و از این طریق بدون حتی یک لحظه ملاقات حضوری اقدام به کلاهبرداری می‌کردند.
پلیس آگاهی مازندران به مردم هشدار داد برای گرفتن ویزا یا روادید از سفارتخانه‌ها و مراکز معتبر و رسمی اقدام کنند تا در دام افراد شیاد گرفتار نشوند.
ایران

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک