کد خبر 146357
۱۳۹۵/۰۱/۲۲ ۱۳:۵۴

جنجالی که دو پرسپولیسی جوان ایجاد کردند+عکس

شادی گل دو ستاره جوان تیم فوتبال پرسپولیس در بندر انزلی هم دردسر ساز شد.
محسن مسلمان و فرشاد احمدزاده، دو بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس حرکت عجیبی را برای شادی پس از گل انتخاب کرده‌اند که برای دومین بار سبب ایجاد جنجال شده است.


این دو بازیکن اولین بار این شادی را پس از پیروزی تیم فوتبال پرسپولیس مقابل صبا در قم انجام دادند که دلخوری علی دایی و چند تن دیگر از اعضای تیم صبا را به دنبال داشت.

مسلمان و احمدزاده روز گذشته پس از پیروزی مقابل ملوان در انزلی، باز هم بدن‌های خود را به نشانه شادی به هم کوبیدند که این کار مازیار زارع را خشمگین کرد.

این شادی خاطره خوبی را در ذهن فوتبال‌دوستان ایرانی زنده نمی‌کند. بازیکنان تیم ملی فوتبال عربستان پس از پیروزی 2-یک مقابل تیم تحت هدایت علی دایی، این حرکت را مقابل صد هزار تماشاگر حاضر در ورزشگاه آزادی انجام دادند.


مشخص نیست مسلمان و احمدزاده چه انگیزه‌ای از انجام این شادی دارند. جالب این‌که هیچ کدام از این دو بازیکن زننده گل در دیدار مقابل ملوان نبودند.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک