کد خبر 155560
۱۳۹۵/۰۲/۲۵ ۱۴:۵۶

میوه و سبزی ارزان ؛ مرغ گران شد

ساعت24-بانک مرکزی گزارش قیمت خرده‌فروشی مواد غذایی در هفته منتهی به 17 اردیبهشت ماه سال جاری را منتشر کرد. بر اساس این گزارش قیمت 6 گروه مواد غذایی کاهش یافت، قیمت سه گروه ثابت ماند و دو گروه هم افزایش قیمت داشتند.
قیمت مرغ که در تمام هفته‌های سال جاری روند نزولی به خود گرفته و بیشترین کاهش قیمت را داشت، در هفته قبل 4.5 درصد افزایش قیمت داشت.

گوشت مرغ یکی از اقلامی است که بعد از هفته‌ها سقوط قیمت، در این هفته 4.5 درصد افزایش قیمت داشت. برنج هم دیگر کالایی بود که افزایش یک صدم درصدی را تجربه کرد.

لبنیات، حبوبات و چای هم سه گروهی هستند که در مقایسه با هفته قبل از 17 اردیبهشت ماه هیچ تغییر قیمتی نداشتند. سبزی‌های تازه، میوه‌های تازه، تخم‌مرغ، گوشت قرمز و قند و شکر هم از جمله کالاهایی هستند که کاهش قیمت داشتند. این گروه‌ها به ترتیب 8.6؛ 5.4؛ 4.9؛ 1.2؛ 0.3 درصد کاهش قیمت داشتند.

اقتصادنیوز

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک