کد خبر 170054
۱۳۹۵/۰۴/۰۸ ۱۰:۴۵

حال 3 سرباز وخیم شد

ساعت24-رئیس بیمارستان شهید رجایی شیراز که از دوم تیر امسال پذیرای مصدومان 2 سانحه تصادف اتوبوس حامل سربازان پادگان 05 کرمان است، آخرین وضعیت سانحه‌دیدگان را تشریح کرد.
حال 3 سرباز وخیم شد
رئیس بیمارستان شهید رجایی شیراز با اشاره به بستری بودن 13 مصدوم 2 سانحه اتوبوس حامل سربازان پادگان 05 کرمان در بخش ICU این بیمارستان اظهار داشت: 5 مصدوم این بخش، حال نامساعدی دارند و 3 نفر به دلیل شدت جراحات ناشی از سانحه، بدحال‌تر هستند و نگران سلامت آنها هستیم.


شهرام بلندپرواز آخرین وضعیت سانحه‌دیدگان اتوبوس حامل سربازان را تشریح کرد.

رئیس بیمارستان شهید رجایی شیراز که از دوم تیر امسال پذیرای مصدومان 2 سانحه تصادف اتوبوس حامل سربازان پادگان 05 کرمان است، آخرین وضعیت سانحه‌دیدگان را تشریح کرد.

بلندپرواز افزود: 14مصدوم دیگر سانحه، در بخش هستند و شرایط بهتری دارند، 4 نفر نیز در حال ترخیص هستند و خوشبختانه از این مصدومان، مورد بدحالی نداریم. وی بیان داشت: خدمات موردنیاز مصدومان براساس اولویت و پروتکل‌های درمانی، به آنها ارائه شده و خدمات درجه‌های بعد هم که در حال ارائه است.

خبرگزاری دانشجو

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک