کد خبر 218695
۱۳۹۵/۰۹/۰۹ ۱۲:۳۹

موج سواری دلار در بازار آزاد

ساعت24-در موج سواری دلار در بازار آزاد و رشد قیمت آن که برای امروز-سه شنبه- حتی تا ۳۸۷۰ تومان هم به ثبت رسیده است، دلار دولتی که تا همین چند روز پیش در مسیری رو به رشد حرکت می کرد، فعلا تحرکی نداشته و متوقف شده است.
موج سواری دلار در بازار آزاد
گر چه تا همین هفته پیش نرخ دلار دولتی در مسیری رو به رشد و گاها با شیبی تند خود را تا بیش از ۳۲۰۰ تومان رسانده و رکورد شکنی کرده بود، ولی هیجان بازار آزاد در روزهای اخیر آنقدر بالا گرفت که فرصت خودنمایی را از دلار دولتی گرفته و فعلا تحرکی ندارد.

دلار بانکی که در ماههایی قبل تا ۲۰۰ تومان افزایش قیمت داشته و در مقایسه با روند رشد در دوره‌های گذشته کم نظیر است، حدود شش روزی می‌شود که در نرخ ۳۲۰۹ تومان ثابت مانده و در حد ریال نوسان دارد.

این بی تحرکی دلار در مرکز مبادلات ارزی در حالی رخ می‌دهد که در سویی دیگر و بازار آزاد، این ارز دچار نوسان قیمت شده و در حدود یک ماه گذشته تاکنون ۲۰۰ تومان افزایش قیمت را تجربه کرده است. نرخ دلار بازار آزاد حتی تا ۳۸۷۰ تومان نیز ثبت شده و فاصله خود با نرخ رسمی را تاحدود ۶۷۰ تومان افزایش داده است.

باید یادآور شد که دلار بانکی طی ۹ ماهه ابتدایی امسال تا ۲۰۰ تومان رشد داشته، اما دلار آزار در حدود یک ماه همین افزایش قیمت را پشت سر گذاشته است.

برای امروز-سه‌شنبه- نیز دلار بانکی ۳۲۰۹ تومان قیمت خورده و در بازار آزاد هم همچنان نوسان وجود داشته و به گفته صرافان قیمت‌ها در بازار آزاد هنوز ثابت نشده ودقیقا مشخص نیست، ولی تا ۳۸۷۰ تومان هم قیمت گذاری شده است.

ایسنا

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک