کد خبر 23800
۱۳۹۳/۰۶/۱۰ ۱۱:۵۷

توفیقی از وزارت علوم رفت

سایت خبری تحلیلی ساعت 24-بعد از رفتن دکتر فرجی دانا از وزارت علوم و بدلیل کمتر شدن حواشی برای سرپرست جدید وزارت علوم روز یکشنبه دکتر توفیقی تصمیم گرفت که وزارت علوم را ترک کند تا دلواپسی دلواپسان مجلس در این زمینه برطرف شود.
یکی از مواردی که استیضاح‌کنندگان فرجی دانا بر روی آن پافشاری می‌کردند کنار گذاشتن دکتر توفیقی از وزارت علوم بود که دکتر فرجی‌دانا هرگز به این خواست آنها تن نداد و تا لحظه آخر از حضور دکتر توفیقی در وزارت علوم حمایت کرد.

توفیقی وزیر علوم در دولت هشتم (اصلاحات) بود و در آغاز فعالیت دولت یازدهم نیز به مدت ۶۷ روز سرپرست وزارت علوم بود که با جنجال‌سازی‌هایی که ایجاد شد بعنوان گزینه وزارت علوم به مجلس معرفی نشد و پس از حضور دکتر فرجی‌دانا در وزارت علوم در کسوت مشاور عالی وی فعالیت می‌کرد که این امر موجب دلواپسی نمایندگان تندروی مجلس شده بود.

توفیقی استاد تمام گروه مهندسی شیمی دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه تربیت مدرس است و از این پس او به اتاق خود در دانشگاه تربیت مدرس باز خواهد گشت.
منبع ایسنا

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک