کد خبر 241193
۱۳۹۵/۱۱/۲۸ ۲۲:۱۵

سیدجلال: حکم کمیته انضباطی را قبول ندارم

ساعت 24- کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس گفت: خداراشکر مردم دیدند که با پرسپولیس چه کار می‌کنند.
style="text-align:justify">سیدجلال حسینی که در دیدار مقابل سپاهان محروم بود، پس از این مسابقه گفت: تیم خیلی خوبی داریم و پرسپولیس شخصیت قهرمانی دارد. سپاهان هم همیشه با اقتدار است اما این تیم کاملا بسته بازی کرد و با توجه به بازیکنان سرعتی که داشت می‌توانست کار را سخت کند. تیم ما کاملا هجومی بازی می‌کند و بازیکنان پرسپولیس در این دیدار عالی بازی کردند و توپ و میدان را در اختیار داشتند.

وی در خصوص اعتراض به حکم کمیته انضباطی با بیان اینکه این حکم را قبول ندارم، اظهار داشت: 24 ساعت پس از دربی این حکم صادر شد، کمیته انضباطی باید من را بخواهد و فیلم بازی را هم ببیند و من بروم و توضیح بدهم. پیش از این نه به کمیته انضباطی رفته و نه محروم شده و نه تا به حال تعلیق شده بودم. شما ببینید چند بازیکن تعلیق شده‌اند. خداراشکر مردم دیدند که با پرسپولیس چه کار می‌کنند.

حسینی با بیان اینکه پرسپولیس بازی به بازی پیش می‌رود خاطرنشان کرد: الان به بازی مقابل الهلال فکر می‌کنیم، تیم‌های ایرانی در ابتدا و نیز میانه فصل مشکلات زیادی دارند و در لیگ قهرمانان آسیا باید مقابل تیم‌هایی صف‌آرایی کنند که برنامه‌ریزی دارند. باید بیشتر از این تلاش کنیم.

تسنیم

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک