کد خبر 24700
۱۳۹۳/۰۶/۱۸ ۱۸:۵۲

اخاذی فرد ناشناس از پرسپولیسی ها

سایت خبری تحلیلی ساعت 24- چند روزی است که تماس های مشکوکی با بازیکنان،‌ مسئولان و حتی خبرنگاران حوزه پرسپولیس برقرار می شود و فرد تماس گیرنده هر بار با یک نام جدید خودش را معرفی می کند.
ماجرا از این قرار است که فردی ناشناس با یک خط اعتباری با بازیکنان، خبرنگاران و اطرافیان باشگاه پرسپولیس با نام‌های مختلف تماس می‌گیرد و تقاضاهای عجیبی دارد.

این فرد هر بار خودش را با نامهای مختلف معرفی می‌کند؛ مدیر روابط عمومی سازمان لیگ، خبرنگاران حوزه پرسپولیس، لیدرهای این تیم و حتی مدیر رسانه‌ای تیم پرسپولیس افرادی هستند که این فرد خود را جای آنها معرفی می‌کند.

این شخص در تماس با یک فرد متمول خود را مدیر رسانه‌ای تیم فوتبال پرسپولیس معرفی و به بهانه کمک به یک بیمار تقاضای پول کرد. در مورد بعدی این فرد با بازیکنان پرسپولیس تماس گرفت و با معرفی خود به عنوان یکی از اعضای حراست و لیدرهای پرسپولیس و همچنین خبرنگاران حوزه پرسپولیس باز هم تقاضای وجه نقد کرد.

نکته جالب اینجاست که این فرد وقتی با یک خبرنگار تماس گرفت خود را به نام همان خبرنگار معرفی کرد!

عجیب اینکه شخص مذکور شماره تماس خیلی از اطرافیان، مسئولان، خبرنگاران و حتی بازیکنان را دارد و آنها را به صورت کامل می‌شناسد. این فرد که می‌گوید در اطراف ورزشگاه درفشی‌فر سکونت دارد ادعا می‌کند که دو نفر از بازیکنان پرسپولیس برای یکی از بستگانش ایجاد مزاحمت کرده‌اند و می‌خواهد به این صورت تلافی کند!

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک