کد خبر 259784
۱۳۹۶/۰۲/۱۶ ۱۵:۴۴

برانکو ممنوع‌الخروج شد

ساعت24-سرمربی پرسپولیس نمی‌تواند از ایران خارج شود.
باشگاه پرسپولیس مالیات مربوط به قرارداد برانکو ایوانکوویچ را پرداخت نکرده است و همین مسئله باعث شده او ممنوع‌الخروج شود.

باشگاه پرسپولیس در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا برای برانکو (بدون اینکه خودش با خبر شود) مجوز موقت می‌گرفتند تا او بتواند بدون مشکل تیمش را در سفرهای خارجی همراهی کند اما با توجه به اتمام فصل برانکو در صورت عدم پرداخت مالیاتش نمی‌تواند از ایران خارج شود.

جالب اینکه برانکو اخیرا از این موضوع با خبر شده و حسابی از علی‌اکبر طاهری دلخور است که چرا او را در جریان عدم پرداخت مالیاتش قرار نداده بودند. برای همین موضوع است که برانکو مدتی است راهی باشگاه پرسپولیس نمی‌شود.

مسئولان باشگاه پرسپولیس به برانکو قول داده‌اند به زودی مالیاتش را پرداخت می‌کنند تا بر سر موقع بتواند ایران را ترک کند.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک