کد خبر 274945
۱۳۹۶/۰۴/۱۳ ۱۶:۴۶
امیری خبر داد

روحانی در حال بررسی گزینه‌های کابینه دوازدهم

ساعت 24- معاون پارلمانی رئیس جمهور گفت: رئیس جمهور در حال بررسی گزینه‌های مختلف دولت آینده است و هنوز به مصادیق اشاره‌ای نکرده است.
روحانی در حال بررسی گزینه‌های کابینه دوازدهم
حسینعلی امیری در حاشیه مراسم ختم مرحوم سید رضا نیری در مورد کابینه دولت دوازدهم اظهار کرد: در حال حاضر رئیس جمهور در حال بررسی و ارزیابی کابینه دولت است و هنوز در مورد مصادیق صحبتی نکرده است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا خودش در دولت بعدی حضور دارد یا خیر؟ گفت: این مسئله هم بستگی به نظر رئیس جمهور دارد و او در حال بررسی گزینه‌ها برای بخش‌های مختلف است.

معاون پارلمانی رئیس جمهور در مورد اینکه آیا اعضای فراکسیون امید با رئیس جمهور دیدار خواهند کرد یا خیر؟ گفت: مسئله‌ای که وجود دارد این است که رئیس جمهور با کمیسیون‌ها، فراکسیون‌های مجلس و شخصیت‌های نظام قانونگذاری برنامه‌ها و دیدارهای مختلفی دارند و این دیدارها و درخواست‌هایی که می‌شود را بررسی و برنامه ریزی می‌کنیم. کارهای مشترک مجلس و دولت مشورت دو طرفه وجود دارد. بنابراین دیدار با فراکسیون‌های مختلف بر اساس برنامه ریزی صورت می‌گیرد.

ایسنا

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک