کد خبر 296633
۱۳۹۶/۰۷/۰۵ ۲۳:۱۷

احضار سریع‌ترین مرد آسیا به فدراسیون!

ساعت24- فدراسیون دو و میدانی حسن تفتیان را برای بررسی ادعاهای مطرح شده احضار کرد.
div>

به گزارش فدراسیون دوومیدانی، سازمان تیم‌های ملی و مسولان فدراسیون دو و میدانی قصد دارند تا با دعوت از حسن تفتیان به بررسی ادعاهای وی مبنی بر کم کاری و بی برنامگی‌های فدراسیون رسیدگی کنند.
پس از پایان رقابت‌های دو و میدانی بازی‌های داخل سالن آسیا، حسن تفتیان پسر طلایی دو سرعت ایران مدعی شد فدراسیون دو و میدانی برای وی حواشی ایجاد کرده است و بی برنامگیهای مسولان مانع پیشرفت او شد.

او در ادامه گفته بود که فدراسیون نقشی در موفقیت‌هایش نداشته و تمام نتایج حاصل تلاش‌های ورزشکاران بوده است. تفیتان معتقد است هیچ یک از برنامه‌های او انجام نشده و او در شرایط بدی قرار دارد.

پس از این اتفاق سازمان تیم‌های ملی به همراه دبیر فدراسیون دو و میدانی بر آن شدند تا تفیتان را به فدراسیون دعوت کنند تا وی در خصوص موارد یاد شده توضیحات لازم را ارائه دهد. در صورتیکه مطالب یاد شده از سوی تفیتان اثبات شود سازمان تیم‌های ملی در جهت مرتفع کردن مشکلات بر خواهد آمد اما در غیر این صورت تصمیمات لازمه از سوی این سازمان اتخاذ و نتیجه آن توسط روابط عمومی فدراسیون دو و میدانی اعلام خواهد شد.

ایسنا

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک