برانکاردهایی که نرده های خانه ها شدند
پس از جنگ دولت بریتانیا با انبارهای پر از برانکارد مواجه بود که یا باید استفاده و یا بازیافت می شدند.
ازآنجا که نرده های خیلی از ملک ها در شهرهای بریتانیا از بین رفته بود، برانکاردها را ذوب کردند و با تولید تانک و سلاح های دیگر برای جنگ انبار مهمات تهیه کردند. و سپس فردی پیشنهاد هوشمندانه ای داد که برانکاردها را به هم جوش بزنند و از آنها نرده بسازند.
این نرده ها حصار برانکارد نامیده شد و در بسیاری از محل های لندن مانند پک هام ، بریکستون ، دیپتفورد اووال و جنوب لندن دیده می شدند. برانکارد های فلزی در شهرهای دیگر مانند لیدز و اسکاتلند نیز مورد استفاده قرار گرفت .
در حال حاضر بسیاری از نرده های باقی مانده در شرایط خوبی نیستند و بقیه نیز بوسیله مسئولان به منظور تعمیر جمع آوری شده اند . افرادی که در مرمت این نرده ها همت کردند می گویند این نرده ها قسمتی از میراث بریتانیا است که باید حفظ شود . و به همین منظور شروع به تهیه کاتولیگ هایی کرده اند که می توانید در وب سایت آنها ببینید .





