کد خبر 370417
۱۳۹۷/۰۴/۲۳ ۲۰:۵۷

ترکیه حملات تروریستی در پاکستان را محکوم کرد

ساعت 24- سخنگوی ریاست جمهوری ترکیه با محکوم کردن انفجارهای تروریستی روزگذشته در پاکستان تاکید کرد که ترکیه در کنار برادران پاکستانی خود ایستاده است.
div>

به گزارش آناتولی، ابراهیم کالین سخنگوی ریاست جمهوری ترکیه امروز شنبه در واکنش به حملات تروریستی روز گذشته در پاکستان اعلام کرد: حملاتی که دموکراسی و ثبات پاکستان را هدف قرار داده است را به شدت محکوم می‌کنیم.

سخنگوی ریاست جمهوری ترکیه ضمن محکوم کردن انفجارهای تروریستی روزگذشته در پاکستان تاکید کرد که ترکیه در کنار برادران پاکستانی خود ایستاده است.

کالین با تاکید بر روابط دوستانه و نزدیک میان دولت و مردم دو کشور افزود: دولت و مردم ترکیه امروز نیز مانند گذشته در کنار برادران پاکستانی خود هستند.

گفتنی است در پی وقوع چندین انفجار در محل برگزاری اجتماعات انتخاباتی در شهرهای مستونگ و بننون در ایالت بلوچستان پاکستان بیش از ۳۵۰ نفر کشته و زخمی شدند.

مهر

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک