کد خبر 416767
۱۳۹۷/۱۰/۱۹ ۰۸:۴۹

آغاز گازرسانی از زاهدان به زابل

ساعت24 -‌معاون امور هماهنگی و عمرانی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: تا کنون ۱۵ هزار اشتراک گاز در زاهدان صادر شده است‌.
آغاز گازرسانی از زاهدان به زابل
zwnj;باقر کرد در جلسه شورای فنی استان در خصوص روند گازرسانی در شهر زاهدان افزود: تا کنون ۱۵ هزار اشتراک گاز در زاهدان صادر شده است که این روند عملیات گازرسانی را ۸ شرکت پیمانکاری در زاهدان برعهده دارند‌.

وی هدف از برگزاری این جلسه را بررسی وضعیت ایمنی پیش دبستانی ها و میزان پیشرفت فیزیکی گاز‌رسانی در شهر زاهدان عنوان کرد‌.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری در این جلسه با اشاره به حادثه دلخراش مدرسه اسوه حسنه زاهدان بر استاندارد سازی و ایمن سازی پیش دبستانی ها و مدارس تاکید کرد و گفت: بازدید های کارشناسی از مدارس و پیش دبستانی ها انجام شده است و مقرر شده جلسه ای با حضور استاندار و سازمان های مربوطه با هدف ارائه راهکار مناسب در جهت رفع مشکلات ایمنی این مکان‌ها برگزار شود‌.

کرد همچنین ضمن اشاره به پروژه گازرسانی اظهار کرد: کار گاز‌رسانی از زاهدان به سه راهی دشتک‌ و از سه راهی دشتک به زابل آغاز شده است.

وی افزود: هم اکنون یک مشترک در زابل به روش سی ان جی از گاز شهری بهره مند شده است‌.

منبع:ایسنا

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک