کد خبر 514781
۱۳۹۹/۰۷/۰۹ ۱۶:۲۱

باکو: ۱۴ غیرنظامی کشته و ۴۶ نفر زخمی شده‌اند

ساعت24-در ادامه درگیری‌های نظامی میان جمهوری آذربایجان و ارمنستان در منطقه مورد مناقشه «قره باغ کوهستانی»، دادستانی آذربایجان مدعی شده که ۱۴ غیرنظامی از این کشور کشته و ۴۶ نفر دیگر زخمی شده‌اند.
در ادامه درگیری‌ها و تنش‌های نظامی میان جمهوری آذربایجان و ارمنستان در منطقه مورد مناقشه «قره باغ کوهستانی»، اداره دادستانی آذربایجان آمار کشته‌شدگان و زخمی‌های غیرنظامی را اعلام کرده است.

به نوشته خبرگزاری اسپوتنیک، دادستانی آذربایجان مدعی شده که ۱۴ غیرنظامی کشته و ۴۶ نفر دیگر نیز زخمی و به بیمارستان اعزام شده‌اند.

نیروهای جمهوری آذربایجان و ارمنستان از روز یکشنبه بعد از گذشت چند هفته‌ از آرامش نسبی در مرزهای یکدیگر، در منطقه قره باغ کوهستانی (ناگورنو قره‌باغ) وارد دور جدیدی از تنش‌ و درگیری شده‌اند. دو طرف یکدیگر را به آغازگر درگیری متهم کرده‌اند.

دو روز پیش از آغاز این درگیری‌ها، سفارت آمریکا در باکو و ایروان از شهروندان آمریکایی خواسته بود وارد منطقه مورد مناقشه نشوند.

آخرین اخبار از درگیری‌های بین این دو کشور همسایه از تداوم گلوله باران و ادعای برتری یک طرف بر طرف دیگر حکایت دارد.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک