کد خبر 51515
۱۳۹۳/۱۲/۱۰ ۱۲:۰۲

داعش 30 نفر را آزاد کرد

ساعت24- وزیر کشور لبنان اعلام کرد که کشورش اقداماتی را برای تسهیل ورود آوارگان آشوری سوریه به لبنان اتخاذ کرده است.
به نوشته روزنامه مصری الیوم السابع، نهاد مشنوق، وزیر کشور لبنان در سخنانی اعلام کرد: آشوری‌های سوریه مورد ظلم واقع شده و تعداد آشوری‌هایی که به لبنان وارد شده‌اند بسیار کم است. ما تصمیم خود را به دفتر امنیت کل لبنان اعلام کرده‌ایم و این دفتر اتخاذ اقدامات مناسب را برای تسهیل ورود آشوری‌ها به کشور آغاز کرده است.

وی در خصوص بحران دولت لبنان گفت: حل این بحران‌ها تنها باید براساس قانون اساسی صورت بگیرد. تنها مساله‌ای که می‌تواند حیات سیاسی کشور ما را به روال عادی خود بازگرداند انتخاب رئیس جمهوری است.

مشنوق خاطرنشان کرد: تا زمانی که حد نصاب قانونی در خصوص انتخابات ریاست جمهوری کامل نباشد این مساله موجب ایجاد بحران‌ها در خصوص قانون اساسی می‌شود.

از سوی دیگر دیده بان آشوری حقوق بشر سوریه اعلام کرده است که داعش ۳۰ آشوری سوری را که پیشتر در ریف "تپه تمر" ربوده بود، آزاد کره است.

این دیده بانی اعلام کرد که این افراد جزو ۲۸۰ آشوری از جمله زنان و کودکانی هستند که داعش در فوریه ربوده بود.

این گروه اعلام کرد که ساکنان به این دیده بان حقوق بشر ابلاغ کرده‌اند که ده‌ها تن از کسانی که ربوده شده بودند آزاد شده‌اند و در راه بازگشت به حسکه و قامشلی هستند.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک