کد خبر 593017
۱۴۰۱/۰۶/۰۷ ۱۰:۲۰

گوترش: سلاح هسته‌ای باید به تاریخ بپیوندد

ساعت۲۴-ایرنا نوشت: آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد به مناسبت روز جهانی مبارزه با آزمایش های هسته‌ای ضمن ویرانگر خواندن سلاح اتمی تاکید کرد که این ابزار مرگبار باید به تاریخ بپیوندد.
html>

به گزارش خبرگزاری تاس، آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد در توئیتی نوشت که سلاح های هسته ای باید به تاریخ بپیوندد. وی خاطرنشان کرد: این ابزار مرگ هیچ پیروزی یا امنیتی را تضمین نمی کند.

دبیرکل سازمان ملل با بیان اینکه جامعه جهانی باید به طور کامل سلاح های هسته ای را کنار بگذارد، افزود: دنیای ما به اندازه کافی گروگان سلاح هسته ای بوده است. این ابزار نه تنها ضامن هیچ پیروزی و امنیتی نیست، بلکه تنها نتیجه آن ویرانی است. بیایید آزمایش های اتمی را برای همیشه کنار بگذاریم و سلاح هسته ای را به تاریخ بسپاریم.

امروز ۲۹ اوت (۷ شهریور) روز جهانی مبارزه با آزمایش های هسته ای است که در سال ۲۰۰۹ به ابتکار قزاقستان و براساس قطعنامه ۶۴/۳۵ مجمع عمومی سازمان ملل متحد نامگذاری شد.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک