کد خبر 601891
۱۴۰۱/۱۰/۰۴ ۱۸:۱۵

افزایش علاقه خرید طلا در ژاپن

ساعت24-خریداران فیزیکی طلا در ژاپن از کاهش قیمت‌های داخلی در این هفته به دنبال یک تغییر سیاست غیرمنتظره توسط بانک مرکزی استفاده کردند، در حالی که چشم‌انداز تقاضا در چین مصرف‌کننده اصلی تحت‌الشعاع شیوع عفونت‌های کووید-۱۹ قرار گرفت.
به نقل از رویترز، یک تاجر در توکیو گفت: جهش ین به کاهش قیمت طلا منجر شد که به افزایش علاقه به خرید انجامیده است. قیمت طلا به ین پس از اینکه بانک مرکزی ژاپن کنترل خود را بر نرخ‌های بهره بلندمدت کاهش داد، به پایین‌ترین حد خود در ۱۲ هفته گذشته رسید و ین را تقریباً چهار درصد در برابر دلار آمریکا افزایش داد که بزرگ‌ترین افزایش یک روزه آن در ۲۴ سال گذشته بود.

راس نورمن تحلیلگر گفت: افزایش موارد کووید-۱۹ در چین یک نگرانی است و احتمالاً اگر بار دیگر به مشکلات زنجیره تامین برگردیم، بر تقاضای داخلی طلا تأثیر منفی خواهد گذاشت. در هند، با کاهش تقاضا، کاهش قیمت طلا به بالاترین سطح در نزدیک به شش ماه گذشته رسید.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک