رفتن به محتوا
سام سرویس
کد خبر 656281

دلار 28500 تومانی برای نهاده‌های دامی

ساعت 24 - وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به افزایش واردات گندم و جو به دلیل خشکسالی‌ها، گفت: نهاده‌های دامی تا پایان امسال با نرخ قبلی ۲۸۵۰۰ تومان عرضه خواهد شد.

به گزارش مهر، غلامرضا نوری قزلجه عصر پنجشنبه در نشست با فعالان اقتصادی، دامداران و گلخانه‌داران استان اصفهان که در اتاق بازرگانی اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: در این جلسه نکات مهمی مطرح شد که در خصوص آن‌ها بررسی‌های لازم انجام و دستورات مقتضی نیز صادر می‌شود. وی با بیان اینکه دولت با جدیت پیگیر مسائل کشاورزی است، افزود: رئیس‌جمهوری شخصاً این موضوع را دنبال می‌کنند.

وزیر جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: برای تسریع در امور اختیارات بیشتری به استانداران و مدیران کل استانی واگذار شده و به‌زودی ابلاغ خواهد شد و این اقدام باعث می‌شود بسیاری از مسائل در سطح استان‌ها حل‌وفصل شود و نیازی به مراجعه به مرکز نباشد. نوری با بیان اینکه به دنبال حل ریشه‌ای مشکلات در بخش کشاورزی هستیم، تصریح کرد: پیشنهادهای منطقی در این زمینه بررسی و دنبال خواهد شد.

نهاده‌های دامی تا پایان سال با نرخ ۲۸,۵۰۰ تومان عرضه می‌شود

وی اضافه کرد: به تازگی ابهامی در مورد قیمت‌گذاری و ارز ترجیحی ایجاد شده بود که خوشبختانه با تصمیمات اتخاذشده، تا پایان سال نهاده‌های دامی با همان نرخ قبلی ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومان عرضه خواهد شد و خریدوفروش در بازارگاه به‌زودی از سر گرفته می‌شود.

وزیر جهاد کشاورزی خطاب به فعالان حوزه پرورش دام و طیور گفت: نگران کمبود نهاده و حذف دام‌های مولد نباشید با پیش‌بینی‌های انجام‌شده از جمله افزایش واردات گندم و جو مشکلی در تامین نیازها وجود ندارد.

نوری ابراز کرد: فرآیند ثبت سفارش و تامین نهاده‌ها تحت نظارت دقیق است و حتی دستگاه‌های خارج از وزارتخانه نیز بر این موضوع نظارت دارند تا مشکلی در کشور ایجاد نشود.

 

نظرات کاربران
نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

تازه‌ترین خبرها