کد خبر 82234
۱۳۹۴/۰۴/۲۵ ۱۶:۳۲

کاهش دمای استان های شمالی

ساعت 24- کارشناس هواشناسی گفت : از روز جمعه تا اواسط هفته آینده به سبب نفوذ جریانات شمالی، دمای هوا در استانهای نوار شمالی کشور به طور محسوس کاهش می یابد.
فریبا گودرزی کارشناس هواشناسی، با اشاره به وضعیت آب و هوا ی کشور اظهار کرد : با بررسی های انجام شده پیش بینی می شود امروز درسواحل درياي خزر، شمال غرب و ارتفاعات زاگرس مركزي ابرناكي، بارش پراكنده باران و وزش باد رخ خواهد داد و همچنین روزهاي جمعه وشنبه در شمال غرب، سواحل جنوبي درياي خزر، ارتفاعات البرز و برخي مناطق شمال شرق بارش باران گاهي همراه با رعدوبرق و وزش باد پيش بيني مي شود.

وی ادامه داد : شدت بارش روز جمعه در استان هاي اردبيل، گيلان و شمال آذربايجان غربي و آذربايجان شرقي بوده و در روز شنبه در سواحل درياي خزر خواهد بود. شايان ذكر است كه از روز جمعه تا اواسط هفته آينده به سبب نفوذ جريانات شمالي، دماي هوا در استانهاي نوار شمالي كشور به طور محسوس كاهش مي يابد.

گودرزی در پایان تصریح کرد : طي سه روز آينده در بخش هايي از شرق وشمال شرق كشور وزش باد وگرد وخاك سبب كاهش ديد افقي وكيفيت هوا خواهد شد و البته از بعدازظهر روز جمعه تا اواسط هفته آينده نيز درياي خزر مواج خواهد بود و همچنین امروز آسمان تهران کمي ابري گاھي وزش باد که بیشینه دمای هوا ۴۰ و کمینه آن ۲۷ می باشد .

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک