کد خبر 88348
۱۳۹۴/۰۵/۲۳ ۱۹:۲۶

جب بوش:دنیا بین آمریکا و ایران یکی را انتخاب کند

ساعت 24- «جب بوش» نامزد احتمالی جمهوری‌خواهان در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا می‌گوید که توافق وین توافق بدی بوده و امید است کنگره با اکثریت ۲ سومی آن را رد کند.
laquo;جب بوش» نامزد احتمالی جمهوری‌خواهان در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا و برادر «جورج دابلیوبوش« رئیس‌جمهور سابق این کشور، امروز در میان طرفداران خود در ایالت آیووا سخن گفت.

وی که با توجه به سابقه عضویت خود و خانواده‌اش در حزب جمهوری‌خواه قاعدتاً از مخالفان توافق ایران و ۱+۵ است، در انتهای سخنرانی تبلیغاتی خود، به یک سوال در خصوص این توافق پاسخ داد.

بوش گفت: «توافق با ایران، توافق بدی بود. قبلاً هم گفته بودم که عدم توافق از انعقاد توافق بد، بهتر است و امیدوارم کنگره با اکثریت ۲ سمی، این توافق را رد کند.»

اگر کنگره آمریکا - که حاصل جمع سنا و مجلس نمایندگان است - به توافق هسته‌ای رأی مثبت ندهد و اوباما هم به گفته‌های پیشین خود مبنی بر وتوی این رأی منفی پایبند بماند، کنگره در رأ‌گیری مجدد به مخالفت مجدد اکثریت ۲ سومی قانون‌گذاران نیاز دارد تا بتواند وتوی اوباما را بی‌اثر کند.

جب بوش به دلیل انتقاد خود از مفاد توافق وین هم اشاره کرد و با تکرار مواضع دیگر دولتمردان آمریکا، ادعا کرد: «ایران بزرگ‌ترین دولت حامی تروریسم در دنیا است و با این توافق، تنها به دولت ایران مشروعیت می‌دهیم.»

جب بوش که نسبت به رد توافق ایران و ۱+۵ در کنگره ابراز امیدواری کرده بود، ادامه داد: «اگر این توافق در کنگره رد شد، دیگر کشورها مختار خواهند بود که بین رابطه اقتصادی با ایران و بخطر انداختن روابط سیاسی، دیپلماتیک و اقتصادی خود با ایالات‌متحده، انتخاب کنند.»

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک