کد خبر 95363
۱۳۹۴/۰۶/۲۵ ۱۲:۲۶

پاری سن ژرمن گرانترین باشگاه جهان شد

ساعت 24- بنا بر جدیدترین آمار گیری ها از ارزش های باشگاه‌های فوتبال بر اساس قیمت قراردادهای بازیکنان باشگاه پاری سن ژرمن در جایگاه نخست قرار گرفت.
در جدیدترین آمار گیری‌ها از ارزش باشگاه های فوتبال جهان بر اساس مبلغ قراردادهای بازیکنانشان باشگاه فرانسوی پاری سن ژرمن با ۵۰۷ میلیون یورو در رده اول و یونتوس با ۳۱۰ میلیون یورو در رده هفت قرار گرفت.

هفت باشگاه گران قمیت از لحاظ مبلغ قرارداد بازیکنانشان به ترتیب زیر است:

۱- پاری‌ سن ژرمن

باشگاه پاری سن ژرمن از لحاظ ارزش قرارداد بازیکنانش با قیمت ۵۰۷ میلیون یورو با ارزش ترین باشگاه جهان شد. زیرا خریدهای گران قیمتی را داشته برای نمونه می توان خرید دی ماریا و کاوانی را نام برد.

۲- چلسی

تیم آبی های لندن با خرید های خوبی که در این فصل از بازار نقل و انتقالات داشتند ارزش قرارداد بازیکنانش با قیمت ۴۰۷ میلیون یورو در رده دوم گران قیمت ترین باشگاه های فوتبال جهان قرار گرفته است.

۳- بارسلونا

تیم کاتالان‌ها هم در این فصل خرید زیادی نداشته و مبلغ قرارداد کنونی بازیکنانش با ۳۹۴ میلیون یورو در جایگاه سوم قرار گرفت.

۴- لیورپول

لک لک ها هم با ارزش ۳۰۴ میلیون یورو در جایگاه چهارم با ارزش ترین باشگاه ها قرار گرفتند.

۵- بایرن مونیخ

باوارایی ها هم خرید های خوبی داشتند ولی باز هم با این وجود قیمت قرارداد بازیکنانشان از ۳۳۷ میلیون بیشتر نشد و در جایگاه پنجم قرار گرفتند.

۶- آرسنال

توپ‌چی های لندن هم با ارزش ۳۱۵ میلیون یورو در جایگاه ششم گران‌ترین باشگاه ها قرار گرفتند.

۷- یوونتوس

باشگاه یوونتوس که قهرمان فصل پیش سری‌آ ایتالیا است در بازار نقل و انتقالات تابستانی عمل کرد ضعیفی داشت تقربیا با ۳۱۰ میلیون یورو در جایگاه هفتم قرار گرفت.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک