کد خبر 99363
۱۳۹۴/۰۷/۱۲ ۱۵:۱۸

رهایی دو مددجوی زندان همدان از طناب دار

ساعت 24-با اخذ رضایت از اولیای دم، دومددجوی زندانی محکوم به قصاص نفس از طناب دار رهایی یافتند.
div align="justify">با اخذ رضایت از اولیای دم، دومددجوی زندانی محکوم به قصاص نفس از طناب دار رهایی یافتند.

مدیرکل زندان های همدان روز یکشنبه در گفت و گو با افزود: با سعی و تلاش مسوولان زندان همدان و واحد مددکاری و در راستای ایجاد صلح و سازش از شاکی مددجو 'خ س' رضایت اولیای دم اخذ شده و از مجازات قصاص نفس صرفنظر شد.

حسن محمد یاری اضافه کرد: این فرد به اتهام قتل دو نفر محکوم به دو بار قصاص نفس شده بود و به مدت هفت سال در زندان مرکزی تحمل حبس می کرد.

وی بیان کرد: همچنین با سعی و تلاش دایره مددکاری و شورای حل اختلاف زندان مرکزی همدان و معتمدان و خیرین و امام جمعه لالجین از شاکی مددجو 'الف-م' که به اتهام قتل محکوم به قصاص نفس شده بود و به مدت ۳سال در زندان تحمل حبس می کرد رضایت قطعی جلب و اولیای دم از اجرای حکم و قصاص نفس صرف نظر کردند.

حدود پنج هزار نفر هم اینک در زندان های همدان تحمل حبس می کنند.

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک