کد خبر 142902
۱۳۹۴/۱۲/۲۸ ۰۰:۲۸
وزیر امور اقتصادی و دارایی

سال 95 سال گشایش اقتصادی خواهد بود

وزیر اقتصاد: سال 95 را سال روشنی می بینم و امیدوارم به تدریج آثار گشایش را در زندگی مردم ببینیم
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، علی طیب نیا دیشب در جمع خبرنگاران با بیان اینکه این روزها برای همکاران من روزهای آخر سال نیست افزود: فردا و پس فردا همکاران بنده در خزانه و سیستم بانکی همچنان مشغول فعالیت هستند.

وی گفت: در سال جاری به رغم کاهش شدید قیمت نفت و اینکه هنوز تحریم ها در عمده این سال ادامه داشت اما موفق شدیم بودجه دولت را با وضعیت مطلوب به سرانجام برسانیم به نحوی که هزینه های جاری و حقوق و مزایای کارکنان دولت به نحو شایسته پرداخت شد.

طیب نیا افزود: درباره طرح های عمرانی نیز تا الآن حدود 25 هزار میلیارد تومان پرداخت کردیم که با توجه به شرایط موجود عملکرد مناسبی است.

وی گفت: تحریم ها در حوزه کاری ما از همه جا شاخص تر بود و حذف تحریم ها شرایطی را فراهم می کند که مسئولیت ما را سنگین تر خواهد کرد.

وزیر اقتصاد افزود: از این فضا باید استفاده کنیم تا آسیب پذیری کشور را کاهش دهیم و وضعیت زندگی مردم را بهبود بخشیم.

طیب نیا گفت: در حوزه کاری وزارت اقتصاد در سال جاری طرح بهبود محیط کسب و کار، طرح جامع نوین گمرکی و طرح جامع مالیاتی پیشرفت قابل ملاحظه ای داشت.

وی افزود: همچنین معتقدم انتخابات در سال جاری یک رخداد بسیار با شکوه بود که موجب خرسندی همه مردم را فراهم کرد و آنان حضور گسترده ای در عرصه انتخابات داشتند.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک