کد خبر 182436
۱۳۹۵/۰۵/۱۶ ۰۱:۳۱

انفجار خط لوله در بندر گناوه

برخی منابع محلی از وقوع انفجار یک خط لوله (احتمالا گاز ترش، یا خط انتقال نفت و یا یک خط انتقال اتیلین) در حوزه شهرستان گناوه خبر می‌دهند.
،به دنبال انفجار در خط لوله‌ای در گناوه مدیریت بحران این شهرستان از مردم خواسته است جهت تسهیل در امدادرسانی از حضور در منطقه حادثه دیده جدا خودداری کنند چون ترددهای غیر ضروری، امدادرسانی را با مشکل مواجه خواهد کرد.

یکی از نیروهای امدادی می گوید تاکنون ۳ مصدوم به بیمارستان منتقل کرده‌اند.
این نیروی امدادی می‌افزاید: زبانه آتش بقدری بالاست که نزدیک شدن برای نیروهای امدادی امکان پذیر نیست.

گزارش ها حاکی است بدلیل وجود لوله های گاز در محل حادثه و احتمال انفجار، از مردم گناوه خواسته شده منطقه را ترک کنند.

آنطور که حاضران در صحنه می گویند انفجار در ایستگاه تقویت فشار «گودری» واقع در هشت کیلو متری روستای شول از توابع شهرستان گناوه صورت گرفته است.ایستگاه تقویت فشار گاز شهرستان گناوه همجوار جاده گناوه - گچساران است.این ایستگاه در ۲۸ کیلومتری شهر گناوه قرار دارد.

مردم محلی از دیده شدن شعله های این آتش سوزی از فاصله 30 کیلومتری خبر می‌دهند.
ایسنا

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک