کد خبر 206828
۱۳۹۵/۰۷/۲۸ ۰۷:۱۵

دلیل صف 30 کیلومتری کامیون های ایرانی در مرز ترکیه

مدیرکل دفتر ترانزیت و پایانه‌های مرزی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفت:این صف به دلیل تعطیلات تاسوعا و عاشورا و تقاضای ورود کامیون داران ایرانی به داخل کشور به وجود آمده است.
دلیل صف 30 کیلومتری کامیون های ایرانی در مرز ترکیه
محمدجواد عطرچیان مدیرکل دفتر ترانزیت و پایانه‌های مرزی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای در خصوص صف 30 کیلومتری کامیون های ترانزیتی در مرز گول بولاغ ترکیه، گفت :این صف به دلیل تعطیلات تاسوعا و عاشورا و تقاضای ورود کامیون داران ایرانی به داخل کشور به وجود آمده است.


وی ادامه داد : در اوایل هفته گذشته 1200 کامیون ترانزیتی در انتظار عبور از مرز ترکیه بودند که طی اقدامات صورت گرفته بین دو کشور این عدد به 700 کامیون در اواسط هفته رسید.

عطرچیان گفت: درهفته گذشته آمادگی لازم را برای ورود هزار کامیون در روز را به مقامات ترکیه ابلاغ کردیم .

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک