کد خبر 208048
۱۳۹۵/۰۸/۰۲ ۱۳:۵۰

قرارداد کدام بازیکنان استقلال کسر میشود؟

ساعت24-مدیرعامل استقلال قصد دارد قرارداد بعضی از بازیکنان استقلال را تا تعطیلات نیم فصل کسر کند و به نظر می رسد در این راه تعدادی از بازیکنان این تیم در اولیت هستند.
طبق صحبت هایی که مدیرعامل باشگاه استقلال با مدیران این باشگاه انجام داده است به نظر می رسد افتخاری قصد دارد در ابتدا قرارداد بعضی از بازیکنان استقلال که در نیم فصل اول کمتر به بازی گرفته شده اند را کسر کند. امین حاج محمدی، بهنام برزای، میثم مجیدی و فرشید باقری بازیکنانی هستند که گفته می شود کسر از قراردادشان قطعی است و آنها 2 راه پیش رو دارند، یک راه این است که بخشی از طلب شان را به باشگاه ببخشند و بروند و یا در استقلال بمانند و حاضر بشوند با رقمی کمتر نسبت به آنچه با باشگاه توافق کرده اند به کارشان ادامه بدهند.


این 4 بازیکن فعلا در اولویت باشگاه برای کسر از قرارداد حضور دارند و باید دید آیا نفرات جدیدی به این لیست اضافه می شوند یا نه.

اخبار پرسپولیس

اخبار استقلال

ورزش سه

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک