کد خبر 231746
۱۳۹۵/۱۰/۲۶ ۱۵:۰۵
پیوس:

رفیعی انگار ۳ سال است در پرسپولیس بازی میکند

ساعت24-مهاجم پیشین تیم فوتبال پرسپولیس معتقد است که این تیم برای قهرمانی در لیگ برتر چیزی کم ندارد.
فرشاد پیوس در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم در مورد برد پرسپولیس مقابل سایپا گفت: این مسابقه جزو بازی‌هایی بود که پرسپولیس نتوانست نمایش همیشگی خودش را داشته باشد، ولی مهم این بود که سه امتیاز را به‌دست آورد. 10 نفره شدن پرسپولیس هم کار این تیم را سخت کرد. با این وجود تیم به برتری رسید، بردی که در آینده خیلی به‌درد پرسپولیس خواهد خورد.

وی در ادامه افزود: تمامی بازیکنان پرسپولیس وظایف خودشان را به‌خوبی انجام دادند و در بحث دفاعی هم سیدجلال حسینی عملکرد خوبی داشت و نگذاشت حریف به‌خوبی نفوذ کند. البته پرسپولیس در دفاع چپ مشکل دارد و باید در آسیا به فکر باشد. این تیم باید بازیکنی را در سمت چپ اضافه کند که توانایی بازی در پست هافبک چپ و دفاع چپ را داشته باشد.

پیوس با اشاره به عملکرد سروش رفیعی در اولین بازی‌اش برای سرخپوشان گفت: سروش بازیکن تکنیکی و رو به جلوست و در این بازی عملکرد خوبی داشت. او طوری بازی می‌کرد که انگار سه سال از حضورش در پرسپولیس می‌گذرد و خیلی مطمئن نشان می‌داد. با حضور نفراتی چون رفیعی، مسلمان، طارمی، امیری، احمدزاده و... پرسپولیس دیگر برای قهرمانی در لیگ برتر چیزی کم ندارد. این تیم حتی می‌تواند در آسیا هم حرف‌های زیادی برای گفتن داشته باشد.

تسنیم

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک