کد خبر 237831
۱۳۹۵/۱۱/۱۷ ۱۷:۵۰

برقراری بیمه بیکاری برای ۵۰۰ کارگر پلاسکو

ساعت 24- مدیر کل تامین اجتماعی غرب تهران از برقراری بیمه بیکاری ۵۰۰ کارگر ساختمان پلاسکو خبر داد.
ناهید حیدری مدیر کل تامین اجتماعی غرب تهران اظهار داشت: تاکنون بالغ بر یک هزار ٣٠٠ نفر مراجعه‌کننده در خصوص اخذ بیمه بیکاری به شعب تامین اجتماعی مراجعه کرده‌اند و از این تعداد، برای حدود ٥٠٠ نفر که طبق قانون، حائز شرایط بودند، مقرری بیمه بیکاری برقرار شده است.

وی همچنین در خصوص پرداخت وام خود اشتغالی به کارفرمایان حادثه پلاسکو گفت: در رابطه با کارفرمایان آسیب‌دیده در ساختمان پلاسکو نیز تمهیداتی مهیا شده، از جمله اینکه تمامی بدهی گذشته این افراد، پس از بخشودگی ١٠٠ درصدی جرایمشان، به مدت پنج سال تقسیط می‌شود و می‌توانند به صورت اقساط بدهی خود را پرداخت کنند.


حیدری افزود: چنانچه کسبه فعلی یا کارفرمایان حادثه پلاسکو، فرصت‌های شغلی جدیدی را برای کارگرانی که شغلشان را در این حادثه از دست دادند و در اعداد بیمه بیکاری تامین اجتماعی قرار گرفتند، ایجاد کنند، مبالغی را تحت عنوان وام خود اشتغالی از سوی سازمان تامین اجتماعی دریافت می‌کنند.

ایسنا

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک