کد خبر 26599
۱۳۹۳/۰۷/۰۱ ۱۸:۲۸
از ابتدای سال‌جاری تاکنون؛

تولید برق ایران بیش از 7 درصد افزایش یافت

سایت خبری تحلیلی ساعت 24- میزان تولید برق کشور از ابتدای امسال تاکنون به 154 هزار و 775.2 گیگاوات رسیده که این میزان 7.06 درصد بیش از انرژی تولیدی کشور در زمان مشابه پارسال است.
تولید برق جمهوری اسلامی ایران از ابتدای سال‌جاری تاکنون درمقایسه با زمان مشابه پارسال بیش از هفت درصد افزایش یافته است.
میزان تولید برق کشور از ابتدای امسال تاکنون به ۱۵۴ هزار و ۷۷۵.۲ گیگاوات رسیده که این میزان ۷.۰۶ درصد بیش از انرژی تولیدی کشور در زمان مشابه پارسال است.
از مجموع انرژی تولیدی داخل کشور از ابتدای سال‌جاری تاکنون، ۱۴۵ هزار و ۱۷۷.۷ گیگاوات ساعت به واحدهای حرارتی و ۹ هزار و ۵۹۷.۵ گیگاوات ساعت به واحدهای برق‌آبی اختصاص داشته است.
در این مدت، تولید نیروگاه‌های حرارتی درمقایسه با دوره مشابه پارسال ۷.۱۳ درصد افزایش و تولید نیروگاه‌های برق‌آبی ۶.۰۶ درصد رشد یافته است.
میزان انرژی تامین‌شده نیز امسال در دوره مورد بررسی ۱۵۶ هزار و ۵۲۰ گیگاوات ساعت گزارش شده است که این میزان ۶.۸۸ درصد درمقایسه با زمان مشابه پارسال افزایش نشان می‌دهد.

منبع: شانا

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک