کد خبر 28381
۱۳۹۳/۰۷/۱۴ ۱۲:۵۳

«انارهای نارس» راهی برزیل میشود

سایت خبری تحلیلی ساعت 24- فیلم «انارهای نارس» به کارگردانی مجیدرضا مصطفوی در بخش مسابقه سی و هشتمین جشنواره فیلم سائوپائولو کشور برزیل پذیرفته شده است و با فیلم های دیگری از سینمای جهان به رقابت خواهد پرداخت.
laquo;انارهای نارس» نخستین فیلم مجید رضا مصطفوی است که در جشنواره سائوپائولو کشور برزیل پذیرفته شده و به زودی در این جشنواره روی پرده می رود.
در سی و هشتمین دوره از این جشنواره که در کشور برزیل برگزار می شود، فیلم «انارهای نارس» در بخش اصلی این جشنواره حضور دارد و با فیلم های دیگری از سینمای جهان به رقابت خواهد پرداخت.

این جشنواره از تاریخ ۱۶ تا ۲۹ اکتبرمصادف با (۲۴ مهر تا ۷ آبان) در کشور برزیل برگزار می شود و این فستیوال یکی از جشنواره های مهم در میان کشورهای آمریکا لاتین محسوب می شود.

این دومین حضور جهانی این فیلم محسوب می شود و پیش از این «انارهای نارس» در بخش اصلی مسابقه «جشنواره مسکو» حضور داشت و منتقدان «هالیوود ریپورتر» و سایت سینمایی «فیبرشی» نقدهایی را بر این فیلم نوشتند.

آنا نعمتی، پژمان بازغی، رابعه مدنی، قطب الدین صادقی، مهران رجبی، شبنم معززی و بهاره مشیری در این فیلم به ایفای نقش می پردازند.

«انارهای نارس» در سی و دومین جشنواره فیلم فجر در بخش مسابقه سینمای ایران و بخش فیلم های اول حضور داشت.به گزارش ساعت ۲۴ به نقل از مهر ،این فیلم قرار است پاییز امسال در یکی از گروه های سینمایی، در تهران و شهرستان ها اکران شود. پخش بین الملل فیلم «انارهای نارس» بر عهده محمد اطبایی است.

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک