کد خبر 379895
۱۳۹۷/۰۵/۲۸ ۱۱:۳۸

تولید گوشت گوساله بیشتر بود یا گوسفند؟/ کاهش ۴ درصدی تولید گوشت در کشتارگاه‌های رسمی

ساعت24- وزن گوشت قرمز تولیدی انواع دام‌های ذبح شده در کشتارگاه‌های کشور طی سال ۱۳۹۶ در مجموع ۴۲۹ هزار تن گزارش شده است.
تولید گوشت گوساله بیشتر بود یا گوسفند؟/ کاهش ۴ درصدی تولید گوشت در کشتارگاه‌های رسمی
چکیده آمار کشتار دام کشتارگاه‌های کشور مربوط به سال ١٣٩٦ منتشر شد. بر اساس نتایج این طرح، وزن گوشت قرمز تولیدی انواع دام‌های ذبح شده در کشتارگاه‌های کشور طی سال ١٣٩٦ در مجموع ٤٢٩ هزار تن گزارش شده است که سهم گوشت گاو و گوساله بیش از سایر انواع دام بوده است.

سهم گوشت گاو و گوساله با ٢٢٣ هزار تن وزن لاشه حدود (٥٢ درصد)، گوسفند و بره با ١٦٢ هزار تن (٣٧,٦ درصد)، بز و بزغاله با ٣٤ هزار تن ( ٧,٨درصد) و سایر انواع دام‌ها با ١١ هزار تن (٢.٦درصد) از کل لاشه قابل مصرف بوده است.

با اجرای این آمارگیری، هر ساله میزان کشتار انواع دام سبک و سنگین در کشتارگاه‌های رسمی کشور توسط مرکز آمار ایران اعلام می‌شود. این آمارگیری از سال ١٣٤٧ هر ساله توسط مرکز آمار ایران اجرا و نتایج آن منتشر می‌شود.

بر اساس خلاصه نتایج این آمارگیری، در سال ١٣٩٦ تعداد ٣٨٠ کشتارگاه رسمی در سراسر کشور فعالیت داشته‌اند که حاصل فعالیت آن‌ها ذبح ١٢ میلیون و ٢١ هزار رأس انواع دام بوده است.

مقایسه عملکرد کشتارگاه‌های کشور در سال ١٣٩٦ نسبت به سال ١٣٩٥ موید کاهش ٤ درصدی مقدار تولید گوشت در کشتارگاه‌های رسمی کشور است. کاهش مقدار تولید گوشت نسبت به سال قبل برای گوسفند و بره ٨ درصد، برای بز و بزغاله ٣ درصد، برای گاو و گوساله ٢ درصد و برای گاومیش و بچه گاومیش ٨ درصد بوده است. مقدار تولید گوشت برای شتر و بچه شتر ٣٧ درصد افزایش داشته است.

خبرانلاین

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک