کد خبر 422596
۱۳۹۷/۱۱/۱۳ ۱۰:۳۷

محسن رضایی: اهداف بزرگی داریم

ساعت24-دبیر تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: یکی از دستاوردهای انقلاب ما ارائه مدل جدیدی از حکمرانی در ایران و جهان است.
محسن رضایی: اهداف بزرگی داریم
محسن رضایی در دومین کنفرانس حکمرانی و سیاستگذاری عمومی که صبح امروز در مرکز همایش‌های بین‌المللی صدا و سیما برگزار شد، گفت: دهه پیروزی انقلاب اسلامی و چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را به ملت شریف ایران اسلامی و مقام معظم رهبری تبریک عرض می‌کنم. امیدوارم این رویکرد بزرگ ملت ایران که تاکنون از میان مقاومت‌های جهانی راه‌هایی را برای ما باز کرده است آورده های بیشتری را به ارمغان بیاورد.

وی با تشکر از دست اندرکاران برگزاری این همایش گفت: یکی از دستاوردهای انقلاب ما ارائه مدل جدیدی از حکمرانی در ایران و جهان است. نظام جمهوری اسلامی در ایران تاسیس شده که بن‌مایه‌های ما از فرهنگ ما و اسلام ما و تجارب و سابقه تاریخی حکومت اسلامی بوده است‌ هر موضوع نو و جدیدی نیازمند تجربیاتی است تا غنی‌تر شود.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: امروز در چهلمین سال پیروزی انقلاب این همایش معنای خاصی دارد و آن این است که اهداف بزرگی داریم که نیازمند تعامل بیشتر مردم و نخبگان در حکمرانی است که مردم و نخبگان باید نقش بیشتری در حکمرانی داشته باشند.

ایلنا

اخبار مرتبط

نظرات کاربران

نظر شما

ساعت 24 از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین معذور است.

هنوز نظری برای این خبر تایید نشده است.

ویترین

سام
چینی زرین

ویژه
تریبون

تازه ترین اخبار
بیشتر

تبلیغات متنی

بانک